zaterdag 17 september 2016

Two Roads


Hallo allemaal, vandaag een stap voor stap van een PanPastel kaart. De kaart is helemaal opgebouwd met PanPastels dus er is geen inkt gebruikt voor deze kaart. Behalve dan Versamark inkt


Eerst heb ik het fluweelpapier bewerkt met een Panpastel tool en ik heb de kleuren 280.5 Orange, 270.5 Yellow Ochre, 680.3 Bright Yellow Green Shade gebruikt. Hier heb ik de hele kaart mee bedekt.
Toen dit klaar was heb ik het geheel gefixeerd met de Ghiant Fix basic.
De kleuren vallen een beetje lichter uit op de foto dan ze werkelijk waren.


Daarna leg je een Template op je kaart, en dep je met Versamark inkt over de template. Zorg dat de inkt goed in de openingen zit. Houd het template goed vast anders verschuift het.


En hier zie je dus dat ik ook wat verschoven ben maar ik vond dat hier niet hinderlijk. Nadat de Versamark inkt wat droger is ga je er met een PanPastel tool en de kleur 250.1 Diaryl Yellow Ex Dark voorzichtig over het patroon. Daarna weer fixeren met de Ghiant Fix Basic.


Het zelfde als hier boven ook weer gedaan maar dan met een andere template. Ik heb hier de kleur 280.5 Orange gebruikt en ook weer gefixeerd.


Als de achtergrond klaar is en gefixeerd dan kun je gaan stempelen. Ik heb wat mooie bomen uitgekozen en deze be-inkt met Versamark inkt. En gestempeld. Ook een leuke teksstempel met Versamark inkt be-inkt en gestempeld.


Daarna heb ik de Stempels kleur gegeven met de PanPastel kleur 380.1 Red Iron Oxide Ex dark. Ook de tekststempel.
Met een Molotow witte marker heb ik hier en daar wat accenten aangebracht.
Nog een keer de kaart gefixeerd, en toen nog wat embossingpoeder erop gestrooid.

De kaart is nu klaar en nu zie je ook dat de andere foto's een beetje te licht waren.

Hoop dat jullie weer genoten hebben van deze tutorial.

Geen opmerkingen: