maandag 9 oktober 2017

Lightbox en Molotow Aqua Twin Markers

Hallo allemaal, vandaag een stap voor stap van mij. Ik wilde graag een video doen maar dat ging niet zo goed samen met het licht van de Lightbox.Ik heb de Daylight Wafer Lightbox gebruikt. Ik heb eerst de afdruk met zwarte inkt op een printvelletje gestempeld. Ik heb bewust voor een bold stempel gekozen om het jullie goed te kunnen laten zien, maar elke stempel kan. Je kun dus ook mooie no lines werkjes maken.


Ik plak nu het aquarelpapier vast op het print papiertje zodat het niet gaat schuiven.

   
Nu zet ik de lamp aan en dan zie je duidelijk de afdruk erdoor heen. Je kunt bij deze lamp het licht zelf instellen op scherpte. Dit is even de enigste foto die ik maak met lamp aan omdat hij vrij donker wordt dus de volgende stappen dan zet ik even de lamp uit voor de foto.


Ik begin met de blaadjes over te trekken, dit heb ik gedaan met de kleuren 016 Yellow green en de 019 Brown, ik heb deze kleuren even op een sheetje gemengd. het kijkt nu nog een beetje ruw maar dit is de eerste opzet, dadelijk als je afdruk helemaal op papier staat ga je het mooier inkleuren.

   
Dan heb ik de tak gedaan met de kleur 019 Brown.


Daarna de besjes, dit met de kleur 001 Primary Yellow. waarom geel omdat ik meerdere kleuren in de besjes wil hebben en dan met de lichtste begin. Ook deze ga ik verfijnen als alles op papier staat.


Nu ga ik nadat ik er alles op heb staan de kleuren mooier maken en mooier inkleuren. De blaadjes heb ik met de kleuren  016 Yellow Green , 019 Brown en de 001 Primary Yellow verder ingekleurd.

De besjes heb ik verder ingekleurd met de 005 Vermillion, 019 Brown en de 001 Primary Yellow


En als laatste heb ik de nerven van de blaadjes die ik door de lamp nog steeds goed kan zien ingetekend.


Met de kleuren 013 Turquoise en de 035 Warm Grey heb ik nog wat schaduw aangebracht.
En met wat witte embossingpoeder en tekst de kaart verder afgemaakt.


Ik hoop dat jullie het een leuke post vonden en ook lekker zelf aan de slag gaan.


2 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuk idee en je kaart is prachtig geworden Marga. Dank je voor het delen.
Lieve groetjes Miranda

Henry zei

Thank you for sharing that beautiful card!!! Perfect card for Christmas time:)Henry