dinsdag 14 februari 2017

Nuvo producten en Mixed media ink spray

Hoi allemaal

Ik heb al eens eerder wat laten zien met Nuvo producten, nu heb ik dankzij Craft Emotions nog wat nieuwe mooie producten erbij en wel de Nuvo Aqua Flow markers en de Craft Emotions Mixed Media inkt spray en wat nieuwe kleuren Embellishment Mousse

En deze heb ik samen gecombineerd
Ik heb eerst de Craft Emotions stencil Fantasy Cirkel patroon op een stukje Aquarelpapier gelegd en hier heb ik met de Mixed Media inktsprays Pale Rose, Royal Blue en de Light Violet de stencil mee ingesprayt.Dit heb ik laten drogen, ik vind dat het mooiste als het in de lucht droogt maar je kunt ook je heathtool gebruiken om te drogen. Daarna heb ik allerlei Crealies Bits & Pieces stempeltjes op het papier gezet, dit heb ik in dezefde kleurtoon gedaan als de achtergrond zodat het maar lichtjes te zien is allemaal.
Als laatste heb ik met de Nuvo embellishment mousse Pink Flambe de randen ingesmeerd met mijn vingers.

Daarna heb ik 3 keer de  tulp stempel van Veer&Moon gestempeld en deze heb ik ingekleurd met de nieuwe Nuvo Aqua Flow markers. De kleuren die ik hier voor gebruikt heb zijn Azure Blue en Indigo Dawn.

De tulpen uigeknipt en op de kaart geplakt.

De teksten die ook op dezelfde sheet zitten als de tulp op de kaart gestempeld en wallah klaar is je kaart.


3 opmerkingen:

Kaartenkraam zei

Die achtergrond is schitterend en ondanks dat hij behoorlijk druk is komen de tulpen erg goed tot hun recht. Hele mooie kaart!

groetjes van Ank

Hennie Filius zei

Mooie kaart

Etty De Graaf zei

Prachtig Marga. Ik leer veel van je. Dank je wel.